Navitrans udvider sin tilstedeværelse på det svenske logistikmarked

Navitrans expands its presence in the Swedish logistics market

Navitrans - udbyder af logistiksoftware fra Kortrijk, Belgien - og Everest Business Solutions AB, der er en Microsoft Dynamics NAV Partner fra Gøteborg i Sverige, har netop indgået aftale om distribution af Navitrans' løsninger på det svenske marked. Straks efter kontraktunderskrivelse deltog Everest-holdet i et indledende 4-dages uddannelsesforløb i Navitrans' hovedkvarter i Kortrijk. Dermed tilslutter Everest Business Solution sig det voksende fællesskab af NaviTrans-forhandlere og sikrer samtidig Navitrans' vækststrategi for det svenske marked. 

"Vi mener, at logistikmarkedet vil vokse betydeligt i de næste par år", indleder Jonas Carlberg, Managing Partner hos Everest Business Solutions AB. "Hvis vi ønsker at konsolidere vores position på dette marked, er det derfor vigtigt, at vi kan tilbyde en out-of-the-box-løsning, der understøtter en bred vifte af logistiske aktiviteter. Vi har undersøgt markedet og har dannet os et overblik over forskellige sektorspecifikke softwareløsninger, og i den forbindelse er vi ikke i tvivl om, at Navitrans er den mest komplette softwareløsning for logistikserviceudbydere på markedet i dag". 

"Siden vi startede Navitrans i 1999, har vi konsekvent fokuseret 100% på logistikmarkedet", supplerer Stefan Dedrie, Managing Partner og kommerciel direktør hos Navitrans, "og i dag inkluderer vores softwareløsninger best practice processer fra mere end 300 logistikkunder verden over. Med hjælp fra Everest Business Solutions AB, der både har stor erfaring med svensk erhvervsliv og indgående kendskab til Microsoft Dynamics NAV, ser vi frem til yderligere at udvide vores tilstedeværelse på det svenske logistik-marked".