Sales Executive - België - Nederland

Funktion


Navitrans International nv ontwikkelt en verdeelt software voor transportbedrijven en logistieke dienstverleners vanuit het hoofdkantoor in België over heel Europa. Met het platform Microsoft Dynamics 365 Business Central als basis voor Navitrans, hebben we al meer dan 20 jaar een sterke technologie partner die helemaal klaar is voor de uitdagingen in de toekomst. Doorheen het laatste jaren konden we, samen met onze klanten, ondanks de omstandigheden, toch meer dan 20% groeien. Maar bovenal zijn we fier dat onze software de kritische bedrijfsprocessen binnen de sector optimaliseert en ondersteunt.

Om deze fierheid verder uit te dragen en de groei verder te ondersteunen en nog te versnellen zoeken we iemand zoals jou,


Als Sales Executive is het jouw verantwoordelijkheid het klantenportfolio verder uit te breiden binnen het aangewezen territorium. Je zorgt voor een juiste segmentatie van de doelmarkt en werkt initiatieven uit met marketing om de juiste boodschap doorspekt met sales triggers te bezorgen. Je ben verantwoordelijk voor een snelle en correcte kwalificatie van de inkomende leads en uitgaande contacten met prospects. Relevante informatie voor het verkoopsproces geef je in in een CRM tool. Tijdens de onboardingsfase ontvang je een uitgebreide kennisoverdracht van Navitrans zodat je na de inloopperiode ook high level demo’s van Navitrans kan voorzien.

Profil

Profiel:

  • Een bachelordiploma of gelijkwaardige kennis en/of ervaring
  • Minimum 5 jaar ervaring als account executive in een ERP software omgeving. Kennis en/of ervaring in de logistieke sector is een pluspunt maar geen vereiste
  • Luistervaardig en uitstekende communicatie vaardigheden
  • Vlotte communicatie mondeling en schriftelijk in Nederlands, Engels en Frans
  • Gedreven door resultaten
  • Kennis van Dynamics 365 for Sales is een plus.

 

Wat hebben we te bieden?


Een full-time/part-time job in een internationaal bedrijf. Naast een gebalanceerde werkomgeving, de nodige communicatie middelen om je job te kunnen uitoefenen en een duurzame carpolicy, wordt een attractief en competitief loonpakket aangeboden. Navitrans bevindt zich in Beneluxpark (vlakbij de autosnelweg) We organiseren op regelmatige basis teambuilding activiteiten en internationale collega’s komen een aantal keer per jaar naar het hoofdkantoor om ervaringen uit te wisselen.


Meer weten? Contacteer ons via jobs@navitrans.eu en we geven je met veel plezier meer info.