Pre-sales consultant - België - Nederland

Function


Navitrans International nv ontwikkelt en verdeelt software voor transportbedrijven en logistieke dienstverleners vanuit het hoofdkantoor in België over heel Europa. Met het platform Microsoft Dynamics 365 Business Central als basis voor Navitrans, hebben we al meer dan 20 jaar een sterke technologie partner die helemaal klaar is voor de uitdagingen in de toekomst. Doorheen het laatste jaren konden we, samen met onze klanten, ondanks de omstandigheden, toch meer dan 20% groeien. Maar bovenal zijn we fier dat onze software de kritische bedrijfsprocessen binnen de sector optimaliseert en ondersteunt.

Om deze fierheid verder uit te dragen en de groei verder te ondersteunen en nog te versnellen zoeken we iemand zoals jou,

Als Pre-sales consultant is het jouw verantwoordelijkheid de Account executive/ Sales manager/ Sales executive te ondersteunen in hun verkoopsproces. Je verzorgt in samenspraak met je collega’s de demo’s voor klanten en prospects. Je belicht de unique selling points tijdens de demo. Bij complexere demonstraties ben je verantwoordelijk om, in samenspraak met de business consultant, de correcte klantscenario’s voor te bereiden. Je bent ook nauw betrokken bij het product team en je blijft jezelf up-to-date houden met de nieuwe functionaliteiten bij iedere release van Navitrans . Je werkt demo scenarios uit die de sales collega’s kunnen toepassen bij standaard demonstraties. Relevante informatie voor het verkoopsproces geef je in in een CRM tool. Tijdens de onboardingsfase ontvang je een uitgebreide kennisoverdracht van Navitrans.

Profile


Profiel:

  • Een bachelordiploma of gelijkwaardige kennis en/of ervaring
  • Minimum 5 jaar ervaring in een ERP software omgeving. Kennis en/of ervaring in de logistieke sector is een pluspunt maar geen vereiste
  • Commerciële ingesteldheid
  • Luistervaardig en uitstekende communicatie vaardigheden
  • Vlotte communicatie mondeling en schriftelijk in Nederlands, Engels en Frans
  • Kennis van Dynamics 365 for Sales is een plus
  • Bereidheid tot verplaatsing (enkele dagen per maand) binnen België of Europa indien nodig.

 

Wat hebben we te bieden?


Een full-time/part-time job in een internationaal bedrijf. Naast een gebalanceerde werkomgeving, de nodige communicatie middelen om je job te kunnen uitoefenen en een duurzame carpolicy, wordt een attractief en competitief loonpakket aangeboden. Navitrans bevindt zich op de site Cotton Park. In deze groene omgeving gelegen aan het kanaal Bossuit-Kortrijk kan je ook genieten van Cotton Kitchen (resto) en fitnessfaciliteiten. We organiseren op regelmatige basis teambuilding activiteiten en internationale collega’s komen een aantal keer per jaar naar het hoofdkantoor om ervaringen uit te wisselen.


Meer weten? Contacteer ons via jobs@navitrans.eu en we geven je met veel plezier meer info.