Project Manager - België - Nederland

Function


Navitrans International nv ontwikkelt en verdeelt software voor transportbedrijven en logistieke dienstverleners vanuit het hoofdkantoor in België over heel Europa. Met het platform Microsoft Dynamics 365 Business Central als basis voor Navitrans, hebben we al meer dan 20 jaar een sterke technologie partner die helemaal klaar is voor de uitdagingen in de toekomst. Doorheen het laatste jaren konden we, samen met onze klanten, ondanks de omstandigheden, toch meer dan 20% groeien. Maar bovenal zijn we fier dat onze software de kritische bedrijfsprocessen binnen de sector optimaliseert en ondersteunt.

Om deze fierheid verder uit te dragen en de groei verder te ondersteunen en nog te versnellen zoeken we iemand zoals jou,


Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de volgende drie belangrijke componenten van een project: scope, budget en timing. Je zult hiertoe je projectteam aansturen met als doel het leveren van de best mogelijke kwaliteit. Je zorgt voor een correcte en duidelijke communicatie en dit zowel intern als naar de klant toe. Je bent de leider van je team en bent in staat om iedereen in het team te integreren en te inspireren.

Bovendien ben je ook verantwoordelijk voor de correcte facturatie informatie van je projectklanten, rapportage en administratie van je projecten.

Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het een vlotte communicatie en samenwerking met sales en operations.


Profile


Profiel:

  • Een bachelordiploma of gelijkwaardige kennis en/of ervaring
  • Minimum 5 jaar ervaring als projectmanager of andere verantwoordelijke functie voor een projectmatige werkomgeving. Kennis en/of ervaring in de logistieke sector is een pluspunt, maar geen vereiste
  • Uitstekende communicatie vaardigheden en people management skills
  • Zelfstandig in werk en gestructureerd met oog voor detail
  • Resultaat -en kwaliteitsgericht
  • Professionele schriftelijke en mondelinge communicatie in Nederlands of Engels. Frans is een pluspunt.


 

Wat hebben we te bieden?


Een full-time/part-time job in een internationaal bedrijf. Naast een gebalanceerde werkomgeving, de nodige communicatie middelen om je job te kunnen uitoefenen en een duurzame carpolicy, wordt een attractief en competitief loonpakket aangeboden. Navitrans bevindt zich op de site Cotton Park. In deze groene omgeving gelegen aan het kanaal Bossuit-Kortrijk kan je ook genieten van Cotton Kitchen (resto) en fitnessfaciliteiten. We organiseren op regelmatige basis teambuilding activiteiten en internationale collega’s komen een aantal keer per jaar naar het hoofdkantoor om ervaringen uit te wisselen.


Meer weten? Contacteer ons via jobs@navitrans.eu en we geven je met veel plezier meer info.