Senior Business Consultant België - Nederland

Function


Navitrans International nv ontwikkelt en verdeelt software voor transportbedrijven en logistieke dienstverleners vanuit het hoofdkantoor in België over heel Europa. Met het platform Microsoft Dynamics 365 Business Central als basis voor Navitrans, hebben we al meer dan 20 jaar een sterke technologie partner die helemaal klaar is voor de uitdagingen in de toekomst. Doorheen het laatste jaren konden we, samen met onze klanten, ondanks de omstandigheden, toch meer dan 20% groeien. Maar bovenal zijn we fier dat onze software de kritische bedrijfsprocessen binnen de sector optimaliseert en ondersteunt.

Om deze fierheid verder uit te dragen en de groei verder te ondersteunen en nog te versnellen zoeken we iemand zoals jou, 


Als Senior Business Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om een partnership op te bouwen met klanten dat geënt is, enerzijds op doorgedreven kennis van het product en anderzijds op strategisch inzicht betreffende de doelstellingen van de klanten. Je analyses vormen immers de uitwerking van de WAT, van de klant, naar de HOE, voor Navitrans, waarbij je het WAAROM inzichtelijk hebt. Je zal ook betrokken worden in een pre-sales fase waar je verantwoordelijk bent om je diepgaande functionele kennis van Navitrans met de pre-sales consultant te delen in meer complexe projecten. Daarnaast weet je de klant te trainen en te begeleiden in de implementatie van Navitrans op basis van het draaiboek voor implementatie.

Profile


Profiel:

  • Een bachelordiploma of gelijkwaardige kennis en/of ervaring
  • Minimum 5 jaar ervaring als consultant in een projectmatige werkomgeving. Kennis en/of ervaring in de logistieke sector
  • Analytisch denken en pro-actief handelen
  • Luistervaardig en uitstekende communicatie vaardigheden
  • Teamplayer in een team met project manager en/of ter ondersteuning van sales en/of support
  • Resultaat -en kwaliteitsgericht
  • Nederlands als moedertaal, professionele schriftelijke en mondelinge communicatie in Engels en Frans


Wat hebben we te bieden?

Een full-time/part-time job in een internationaal bedrijf. Naast een gebalanceerde werkomgeving, de nodige communicatie middelen om je job te kunnen uitoefenen en een duurzame carpolicy, wordt een attractief en competitief loonpakket aangeboden. Navitrans bevindt zich op de site Cotton Park. In deze groene omgeving gelegen aan het kanaal Bossuit-Kortrijk kan je ook genieten van Cotton Kitchen (resto) en fitnessfaciliteiten. We organiseren op regelmatige basis teambuilding activiteiten en internationale collega’s komen een aantal keer per jaar naar het hoofdkantoor om ervaringen uit te wisselen.


Meer weten? Contacteer ons via jobs@navitrans.eu en we geven je met veel plezier meer info.