Senior Microsoft Business Central Developer - België - Nederland

Function

Navitrans International nv ontwikkelt en verdeelt software voor transportbedrijven en logistieke dienstverleners vanuit het hoofdkantoor in België over heel Europa. Met het platform Microsoft Dynamics 365 Business Central als basis voor Navitrans, hebben we al meer dan 20 jaar een sterke technologie partner die helemaal klaar is voor de uitdagingen in de toekomst. Doorheen het laatste jaren konden we, samen met onze klanten, ondanks de omstandigheden, toch meer dan 20% groeien. Maar bovenal zijn we fier dat onze software de kritische bedrijfsprocessen binnen de sector optimaliseert en ondersteunt.

Om deze fierheid verder uit te dragen en de groei verder te ondersteunen en nog te versnellen zoeken we iemand zoals jou,

Als Senior Microsoft Business Central Developer is het jouw verantwoordelijkheid om Navitrans functioneel door te ontwikkelen en/of aan te passen. Hierbij speel je zowel een rol bij de analyse en het design van de oplossing, als bij het coderen en het testen ervan. Tijdens de inwerkingsfase zal je technical team lead je begeleiden in de Dynamics NAV C/AL en AL ontwikkelomgeving. Je wordt opgenomen in een vast team dat verantwoordelijk is voor de haar toegewezen projecten of in het product team.

Profile
  • Een bachelor diploma of master informatica of gelijkwaardig door ervaring
  • Minimum 5 jaar ervaring als programmeur
  • Affiniteit met de logistiek sector
  • Vlotte communicatie mondeling en schriftelijk in Nederlands en Engels
  • Team player
  • Resultaat -en kwaliteitsgericht
  • Kennis van en/of ervaring in Microsoft Dynamics 365 Business Central


Wat bieden wij:

Een full-time/part-time job in een internationaal bedrijf. Naast een gebalanceerde werkomgeving, de nodige communicatie middelen om je job te kunnen uitoefenen en een duurzame carpolicy, wordt een attractief en competitief loonpakket aangeboden. Navitrans bevindt zich op de site Cotton Park. In deze groene omgeving gelegen aan het kanaal Bossuit-Kortrijk kan je ook genieten van Cotton Kitchen (resto) en fitnessfaciliteiten. We organiseren op regelmatige basis teambuilding activiteiten en internationale collega’s komen een aantal keer per jaar naar het hoofdkantoor om ervaringen uit te wisselen.


Meer weten? Contacteer ons via jobs@navitrans.eu en we geven je met veel plezier meer info.