COUNT IT Group introducerer Navitrans på logistikmarkedet i Østrig.

I sidste uge underskrev Navitrans og Microsoft Dynamics NAV Partner COUNT IT Group fra Hagenberg, Østrig, en aftale om distribution af Navitrans på det østrigske marked. 

COUNT IT Group introduces Navitrans into the Austrian logistics market.

COUNT IT Group blev grundlagt i 1995 og understøtter forretningsprocesser for deres kunder med inspirerende løsninger inden for software områderne, HR management og skatteregnskaber. Takket være deres velfunderede branchekendskab og professionelle viden gør deres 110 ansatte mere end blot at levere software og konsulenttjenester. COUNT IT Group har et solidt ry, når det gælder at inspirere firmaer til foretage forbedringer.

"I dag er vores software til dokumentstyring og HR blevet implementeret i en række logistikvirksomheder. Med Navitrans kan vi nu - ligesom vi gør i andre brancher - tilbyde totalløsninger til logistikvirksomheder af alle størrelser", siger Peter Berner, ledelsespartner hos COUNT IT Group. "I løbet af de næste år vil logistikmarkedet blive vigtigere og vigtigere, og firmaerne inden for branchen vil vokse. Dermed vil der blive større behov for højt avancerede og komplette IT-løsninger såsom Navitrans."
 

"COUNT IT Group har den ideelle baggrund for at blive en forhandlerpartner for Navitrans", siger Stefan Dedrie, ledelsespartner og salgs-/marketingdirektør for Navitrans. "De har en solid erfaring med Microsoft Dynamics NAV og i at hjælpe små og mellemstore virksomheder med alle aspekter af deres forretning. Nu kan de tage den ekspertise med ind i logistikbranchen, samtidig med at de drager fordel af vores viden om logistik." 

Fra deres hovedkvarter i Hagenberg og kontorerne i Wien og Linz vil COUNT IT Group nu servicere Navitrans' kunder i hele Østrig.